Strona główna Biuletynu Informacji Publicznej - www.bip.gov.pl
Wiązowna
Herb Wiązowna

Piątek 19.10.2018

A A A A
A A+ A++
zaawansowane

Dane teleadresowe

GMINA WIĄZOWNA

NIP: 532-000-02-34

REGON: 013268994
KOD TERYTORIALNY: 1417082
Siedziba: ul. Lubelska 59, 05-462 Wiązowna

 tel. 22 512 58 00,  faks wew. 802
e-mail: urzad@wiazowna.pl


Adresy skrytek podawczych gminy i Urzędu Gminy:

GMINA WIĄZOWNA                          /GminaWiazowna/SkrytkaESP
URZĄD GMINY WIĄZOWNA                        /UrzadGminyWiazowna/SkrytkaESP


Klauzula informacyjna dla klientów Urzędu Gminy Wiązowna dotycząca ochrony danych osobowych.

  1. Administratorem przetwarzanych danych osobowych w Urzędzie Gminy Wiązowna w związku z wykonywaniem zadań publicznych jest Wójt Gminy Wiązowna z siedzibą w Wiązownie ul. Lubelska 59 05-462 Wiązowna.
  2. W sprawach ochrony danych osobowych można kontaktować się obecnie z Administratorem Bezpieczeństwa Informacji, od 25 maja br. z Inspektorem Ochrony Danych  – tel. 22 512 5 835, email: iod@wiazowna.pl, lub pisemnie na adres urzędu.
  3. Dane osobowe klientów przetwarzane będą w celu realizacji zadań publicznych określonych przepisami prawa i nie będą udostępniane podmiotom innym, niż upoważnione na podstawie przepisów prawa.
  4. Dane osobowe klientów przechowywane będą do czasu realizacji obowiązku wynikającego z przepisów prawa ustawowego lub prawa miejscowego lub do czasu realizacji określonego zadania/projektu.
  5. Klient posiada prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcie zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  6. Klient ma prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego obecnie do Generalnego Inspektora Danych Osobowych, od 25 maja br. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, że przetwarzanie danych osobowych dotyczących Klienta narusza przepisy ochronnych danych osobowych,
  7. Podawanie danych osobowych w zakresie wymaganym obowiązującymi przepisami prawa jest obowiązkowe. W pozostałych przypadkach podawanie danych osobowych ma charakter dobrowolny.
  8. Klienta dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu.
  9. Administrator może przekazywać dane w zakresie wydawania aktów dot. urodzeń, małżeństwa i zgonów do państw trzecich lub organizacji między narodowej. W pozostałym zakresie nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych Klienta do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

Informacja dla osób niesłyszących i głuchoniemych 


Dane do faktur

Wszystkie należności z tytułu podatków i opłat można wpłacać na konto Urzędu Gminy Wiązowna w  Banku Spółdzielczym w Otwocku


  Rachunek bieżący Gminy Wiązowna

 54 8001 0005 2003 0020 0592 0005


Indywidualne nr kont dla mieszkańców do opłat za gospodarowanie odpadami


Rachunki pomocnicze

Rachunek sum depozytowych

59 8001 0005 2003 0020 0592 0012


Informacja o numerach rachunków bankowych, stosowanych w rozliczeniach zagranicznych


PUNKTY NIEODPŁATNEJ POMOCY PRAWNEJ POWIATU OTWOCKIEGO

Wytworzył:
Udostępnił:
Lidia Piotrowska
(2003-06-17 10:19:02)
Ostatnio zmodyfikował:
Małgorzata Kąkol
(2018-05-24 15:42:37)
 
 
ilość odwiedzin: 7474848

Biuletyn Informacji Publicznej wykorzystuje pliki cookies.

Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.

X